Müslin Panço

 2020 Bebek Trendi Müslin Panço Modelleri

Müslin kumaşlar çok eskilere dayanan bir kullanım alanı olan ve eski dönemlerde mısırda kundaklama için kullanılan örtülerdir. Kumaşları ince ve nefes aldıran yapıya sahiptir. Birçok kullanım alanına sahip müslin kumaşlar özellikle annelerin kurtarıcısı olarak bebek alışverişlerinde ilk sırada yer alır. Anneler bebekleri için en iyisini düşündüklerinden müslin kumaşlar hep ilk tercihleri olmuştur. Kullanım alanları geniş olmasının yanı sıra panço şeklinde de üretimleri yapıldığından talepleri oldukça fazladır.

Müslin Pançolar

Müslin örtüler yaz kış olmak üzere dört mevsim rahatlıkla kullanılabilir. Hafif ve yumuşak bir yapısı olduğu için bebek bakım çantalarında yer kaplamaz ve gidilen her yere rahatlıkla taşınabilir. Sadece bebekler için değil çocuklar içinde panço üretimi yapan firmalar müslin kumaşlarını en kaliteli biçimde üretmektedirler. Genelde tek boy olarak 2-5 yaş çocukların kullanımına uygun tasarlanan müslin pançolar deniz ve havuz kenarlarında kurulanmak içinde rahatlıkla kullanılabilir. Tatil çantalarında yerini alması gereken müslin pançolar kapüşonlu modelleriyle hem güneşten korumaya hem de kurulanmaya yaradıkları için sıklıkla tercih edilir. Doğal görüntüyü kaybetmemesi adına ütülenmesi pek önerilmeyen müslin pançolar pamuktan üretilmiş olup genelde 40 dereceye kadar yıkanması tavsiye edilir. Bebeklerin ve çocukların kullanımına uygun üretilmiş müslin pançolar kaliteli baskılarıyla bebeklerin ilgisini çekerek keyifli kullanım sağlar.

Müslin Kumaşların Kullanım Alanları

Eski dönemlerde mısırda ilk kullanılan ve kundaklamaya yarayan müslin kumaşlar günümüzde de birçok alanda kullanılmasından dolayı annelerin tercihidir. Hassas olan ciltlerini tahriş etmeyen bir yapısı olduğu için ağız ve ter bezi olarak rahatlıkla kullanılabilir. Dört mevsim kullanımı rahat olduğu için kışın kalın battaniye yazın ince pike gibi örtülebilir. Geceleri üzerini örtmek istemeyen bebekler için müslin tulumlar üretilmiştir. Pusette gezen bebekler için rahatlıkla puset örtüsü olur ve güneşten korumaya yardımcıdır. Yumuşak dokusu ve yıkandıkça yumuşayan bir yapısı olduğu için bornoz ve panço gibi de kullanılabilir. Üretim yapılırken beklentileri karşılaması adına değişik ölçülerden elde edilen müslin kumaşlar vazgeçilmez bir ürün olarak çantalarınızda yer almalıdır.

 

Sizler için hazırladığımız müslin panço modellerimizin tamamına facebook sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir